• Passatge de la Pau 10, 08002 Barcelona

LA NOSTRA ACTITUD

Els woodpeckers volen diferent. El seu vol és més precís i directe que molts altres ocells, cosa que els permet escollir entre donar voltes pel món o quedar-se al mateix bosc durant mesos. Però en realitat la logística és secundària per a ells, perquè l’únic que els importa és crear, i ells saben molt bé on, quan i com fer-ho. I quan comencen, la traça del seu bec perdura inconfusible.

LLOC ON NIAR

La concepció estereotípica del que els woodpeckers només construeixen o perforen troncs està obsoleta. Perquè els woodpeckers podem crear en qualsevol lloc. Podem idear i iniciar un projecte, o bé submergir-nos en un estadi intermedi. Des de l'asfalt més dur fins al túnel més fosc sempre trobarem una solució creativa, intel·ligent i econòmica per al teu projecte.

Pagekit

Arquitectura Efímera

Stands
Esdeveniments
Convencions
Pop-Ups
Street-Màrqueting
Fires comercials
Escenaris
Transport

Projectes

UIkit

Disseny de producte

Disseny de marca
Embalatge
Mobiliari
I.displays
Wearables
Disseny de joguines
Disseny d'il·luminació
Articles esportius

Projectes
Warp

Interiorisme

Botigues
Franquícies
Restaurants
Oficines
Cases
Estudis
Museus
Transport

Projectes

CLIENTS

 

logo wp

...

DIUEN DE NOSALTRES...

 
User

Jordi Martí

Director d'Operacions MARINA VELA

  Per MARINA VELA BARCELONA es tractava d'una ocasió molt especial perquè era la nostra primera participació en un Saló Nàutic i la primera presentació pública del nostre ambiciós projecte.

  El nostre stand havia de ser elegant, funcional i havia de poder comunicar el nostre projecte al públic potencial i despertar interès pel nostre projecte. Res podia fallar durant els cinc dies de Saló i res va fallar.

  Amb WOODPECKERS vam tenir molt més que un proveïdor, la seva professionalitat, la seva total col·laboració, la seva paciència i el seu saber fer, van ajudar molt a aconseguir el resultat buscat.

User

Maria Vidal

Digital & Communication Spain Manager CODORNIU

  Un partner amb gran ingeni creatiu, proper, implicat i resolutiu.

User

Marta Gómez

Production Manager INTERPROFIT

  Col·laborar amb vosaltres és èxit assegurat. La vostra capacitat de crear, transmetre, implantar i desenvolupar projectes és impecable. En definitiva, creativitat fresca i amb talent.